VELKOMMEN

Trine Beck Johansen

 

VELKOMMEN TIL HIPPIETRAIL

Ordet hippie kommer fra ordet ”hip”, der igen kan spores tilbage til ”hipi”, der stammer fra et vestafrikansk sprog og betyder ”åbne ens øjne for”. Og netop det at åbne øjnene er så vigtigt, hvad enten du rejser, eller du befinder dig i hverdagens boble. At møde verden med ydmyghed, tillid og respekt og favnen fuld af kærlighed.

HIPPIETRAIL handler derfor om at finde skønheden i de små ting. Huske de små øjeblikke der måske virker ubetydelige, men som i sidste ende efterlader de største indtryk. Mine rejseberetninger er ikke altid positive. Jeg skriver præcis, som jeg oplever det, og jeg forsøger ikke at male et rosenrødt billede af verden. Du får heller ikke serveret udførlige rejseguides, men jeg håber i stedet, at mine personlige historier, billeder og flyvske tanker kan inspirere dig til at smage mere på livet og på verden.

HIPPIETRAIL er en rejse på både det ydre og det indre plan, og derfor er bloggen også inddelt i 2 kategorier; “Wanderlust”, der indeholder beskrivelser og historier fra mine ferier og rejser, samt “Kærlighed og Kildevand” der fra et mere filosofisk perspektiv beskriver den indre rejse samt det daglige liv, og de tanker man har og gør sig som udlandsdansker. Derudover er der også en inspirationsafdeling, hvor du finder tips, fotografier, opskrifter, rejsebreve mm.

HIPPIETRAIL handler om at stille spørgsmål til livet og dets finurligheder. Om at være. Om kærlighed. Om frihed. Om rejser. Om udfordringer og forløsninger der udspringer af dagligdagens trummerum. Samlet til en fast form, der flyder i stadig takt med udviklingen og henvender sig til et nysgerrigt og eventyrlystent publikum, der søger mening i deres liv.

 

OM MIG

Jeg hedder Trine, og er en 41 årig, wanderlusten, intuitistisk og entusiastisk sønderjyde med rødderne plantet i den jyske muld, og krogede grene der strækker sig ud over hele verden. Jeg har været bosat i den lille bilfrie bjergby Saas Fee, Schweiz siden 2015, hvor meget af tiden går med at udfordre min højdeskræk og arbejde i min kærestes sportsbutik. Jeg er desuden selvudnævnt skribent, fotograf, blogger,  foodie, somelier, kok, bjergbestiger, skiløber, golfer og tankevrider, og jeg forsøger i min fritid at få alle disse interesser til at gå op i en højere enhed.

Derudover er jeg et rodløs menneske på farten, men på trods af det,- eller måske på grund af det – er det i sidste ende altid min familie, kæreste og venner, der betyder alt for mig. De er min faste base, som jeg ved, er der for mig, også selv om jeg ikke altid er fysisk til stede. Det er dem, der giver mig modet til at turde. Selvom jeg ikke altid tør. Jeg er født med en flovhed og pinlighed, der har holdt mig tilbage i alt for mange situationer, og jeg arbejder stadig på at springe rammerne og blive mere fandenivoldsk.

Efter i mange år at have grublet over hvad min mission med livet er, er jeg endelig nået til det punkt, hvor jeg ikke tænker (så meget) mere. Jeg har besluttet mig for tage tingene, som de kommer og sørge for, at hver dag er et nyt og spændende eventyr. Og her på bloggen kan du finde mine udvalgte historier, som jeg selv føler kan være med til at inspirere andre. På godt og på ondt. Det kan være smukt, grimt, tankevækkende, spændende, pinligt, men jeg lover: altid hudløst ærligt!

 

 

At the end of the day your feet should be dirty, your hair messy and your eyes sparkling

 

Følg mig også på Facebook eller Instagram, hvor jeg jævnligt oploader billeder.

 

Velkommen til mit univers & tak fordi du læser med!