Saas-Fee

SNEEN DALER NED I SKJUL

Sneen daler stille ned, og lander som et blødt tæppe på den frosne jord. Driver alle negative coronatanker på himmelflugt. Den er længe ventet. Viste sig gang i starten af november, men siden har der kun været solskin og blå himmel. Ikke at jeg skal klage over det. Vinteren er lang nok.

 

LOCK DOWN

Vi befinder os stadig midt i en coronatid, der har vendt op og ned på hele verden. Heroppe på bjerget har vi heldigvis været nådigt sluppet, og selvom byen ikke har været sygdomsfri, har vi ikke mærket så meget til det. Forstået på den måde, at schweizerne er valfartet til bjergene, og har genopdaget deres land. Ligesom mange danskere har genopdaget smukke Danmark.

Godt nok har Schweiz været hårdt ramt, og der har været en mindre Lock Down den sidste måneds tid. Alle restauranter og barer er lukkede, men åbner heldigvis snart igen, da tallene er faldet. Alle holder vejret: hvad kommer der til at ske til jul?

 

HVAD SKER DER TIL JUL?

Tyskland, Italien og Frankrig presser på med at lukke alle skisportssteder i Europa indtil januar, hvor højtiden og ferien er overstået. Schweiz kæmper for at holde åbent. Der er indført beskyttelseskoncepter i form af maskepåbud og plexiglas, afstand og sund fornuft. Lige nu kører skilifterne for fuldt drøn, og den første puddersne har lokket mange turister til. Som det ser ud nu, virker det til, at konceptet virker, og sæsonen er reddet,- så godt som det nu kan lade sig gøre.

 

CORONA MIG HER, CORONA MIG DER

Alt drejer sig om corona. Corona mig her og corona mig der. Det forekommer mig, at enhver samtale føres over på corona. Hvilket jo er forståeligt nok, eftersom den har taget kontrollen over vores liv. Nogle dage kan jeg synes det er virkelig deprimerende. Men så er der heldigvis også dage som i dag, hvor naturen viser sig fra sin smukkeste side, og man glemmer alt om restriktioner og vrede mennesker paa Facebook.

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Captcha loading...