RENDEZ VOUS MED EN BOLLYWOOD YOGI

Så var det tid til mit årlige møde med en yogi! Disse indisk udseende mænd med bollywooddialekt og turban om hovedet. Jeg ved ikke, hvordan de finder frem til mig, men de sidste mange år er jeg – tilfældigt? – rendt ind i en yogi, der gerne vil fortælle mig om min fremtid. Ligegyldigt om jeg vader på gaderne i København eller vandrer i bjergene. Jeg er udset som “offer.” De giver faktisk ikke én et valg. Starter med at bable løs om, hvem du er som person, og hvor du står i dit liv, hvorefter de fortæller, hvad der skal ske i fremtiden, hvor gammel du kan forvente at blive osv.

 

 

HVAD KAN DE HERSENS YOGIER EGENTLIG?

Men hvad er det så, de kan disse yogier? De kan trylle og gætte dit yndlingstal og din yndlingsblomst. Og de kan se din aura og ud fra det tolke, hvem du er som person. Og det er her, de rammer så godt. Når det kommer til at forudse fremtiden, har de været mindre heldige med mig, og når de begynder at forlange – mange – penge for at have guidet, er det, jeg står lidt af. Ikke at jeg forventer at få det gratis, men man får rent faktisk ikke noget valg, om man vil høre, hvad de har at sige, fordi de er så insisterende. Selvom man forsøger at stoppe dem, taler de bare videre. Lidt som at møde en ung og overenergisk aktivist på gaden som bare skal give dig dårlig samvittighed over, at du ikke lige støtter deres mærkesag. (Som de selvfølgelig får løn for). Jo, jeg vil skam gerne både støtte og vide, hvad fremtiden bringer. Men jeg vil også, at det er mit valg. Ikke noget der skal hives ned over hovedet på mig.

Men hvad sagde de så? Jeg må indrømme, at de sgu generelt rammer hovedet på sømmen, hver gang de beskriver min personlighed og mit nuværende ståsted i livet. Næsten skræmmende nær kommer de, og følelsen af at krænge sit indre ud er grænseoverskridende. Hvor kan han vide de ting fra?

 

KAMA SUTRA MIN BARE…

Sidste år lovede ”min yogi” mig, at 2016 ville blive et fantastisk år. Og det har han da fået ret i på mange måder. Det har ikke været let at rive rødderne op og flytte til et andet land. Savnet af familie og venner er stort, men til gengæld er jeg blevet beriget med så mange oplevelser, at jeg ikke ville have været det foruden. Yogien lovede også, at jeg ville finde min store kærlighed i dette herrens år; en stærk mand står og venter på mig. Glæder mig til at se, hvem det er, og har da lige et par måneder endnu til at finde ham..? Ventetiden, mente han, skulle bruges på at dyrke masser af uforpligtende sex, og han ville da gerne lige lære mig nogle praktiske øvelser indenfor Kama Sutra. Bare lige fordi… fordi hvad? Fupmager!

 

JEG ER I ZEN

Nå men jeg fandt da ud af, at jeg ellers vil få et langt og lykkeligt liv og udånde et sted mellem mit 87. og 89. år. Godt så! Så ved jeg da, at jeg ikke behøver skynde mig… Jeg er i zen!

Skriv et svar

Captcha loading...