I AL SIN NØGENHED

Vinteren har sat ind. Det vrimler frem med snefnug, og snedyngerne ligger smukt hen over vejene. Man kan kun se et par meter frem, så selvom puddersneen er ufattelig lokkende, sætter jeg sammen med min lillesøster kursen mod byens wellnesscenter. Glade og forhåbningsfulde træder vi ind ad døren i de velduftende lokaler og køber en adgangsbillet. Jeg undrer mig en smule, da ekspedienten peger på et billede, der viser en bikinikrop overstreget med rødt. Jeg tænker i første omgang ikke nærmere over det, men da vi har fået klædt om – til bikini – og er på vej ud i wellnessområdet, møder vi samme billede igen.

 

 

I ADAM & EVA KOSTUMER

Nu undrer jeg mig. Vi undrer også begge. Hvorfor skulle bikini da være forbudt. Skal man have badedragt på? Nej. Man skal ikke have noget på. SAY f… what! Har vi betalt for at komme ind og nyde dagen i Adam og Eva kostume? Vi snor os ind i det udleverede tæppe, trækker bikinien af igen og går på listesko ind i wellnessområdet. Har de andre heller ikke noget tøj på? Is this for real? Der er meget stille derinde, og da jeg går forbi glasdøren, glider mine øjne automatisk ind i rummet. Ding Dong helikoptersong. 2 splitterravende nøgne mænd sidder med let spredte ben og viser alle herlighederne frem. Klokkeværket spiller og kl. slår 12. Rød i hovedet skynder jeg mig videre. Er helt rundt på gulvet. Var de virkelig helt nøgne? Er det mig, der er blufærdig? Jeg skynder mig tilbage til min søster. Hvad gør vi nu? Skal vi gå igen? Vi har jo lige betalt for at komme ind. Men jeg har altså ikke tænkt mig at vade nøgen rundt. Heller ikke selvom de andre gør det.

Vi finder en kop te og sætter os med fødderne i nogle vandbade, mens vi overvejer næste træk. Ved ikke helt om vi skal græde eller grine. Vi fniser som 2 små skoletøser. Hvad har vi dog rodet os ud i. Og hvorfor er vi egentlig så blufærdige, når de andre bare stavrer rundt, som om det er den mest naturlige ting i verden. Og det er det vel i princippet også. Og så alligevel ikke. Jeg har det vist værst. Lillesøster er lidt mere afslappet. Hendes kød sidder også lidt fastere end mit. Vi vover os ind i saunaen. Med tæppet godt omkring kroppen, så der ikke er udsyn til nogle ædlere dele. Man føler sig en smule dum, når man sidder i en varm sauna med et tæppe omkring sig, og sveden render ned over kroppen. Men det bliver, hvor det er. Da vi ikke længere kan holde varmen ud, bevæger vi os lidt omkring. Ser bare numser rundt omkring, men prøver at kigge den anden vej. Skal vi virkelig gøre det? Skal vi virkelig smide kludene?

 

OVERVINDELSE AF BLUFÆRDIGHEDEN

Jeg dør. Jeg ER pisse blufærdig, men da det jo for tiden handler om at overskride grænser, beslutter jeg mig for at gøre det. Men først efter min meget modige søster først kravler op i det store boblebad – hvorefter boblerne forsvinder, og 3 fyre kommer forbi. Heldigvis kravler de ikke ned til hende, men går igen, og da der er fri bane, smutter jeg hurtig som lynet ud af tæppet og ned i boblerne. Det er faktisk ret skønt i al nøgenheden, men jeg skuler hele tiden efter øvrige deltagere. Måske har de fornemmet, at vi gerne vil være i fred, i hvert fald er vi så heldige, at der ikke kommer nogen forbi, og da boblerne slutter igen, smutter vi usete op af karret. Fnisende og rødmende. Det var vist nok udfordring for i dag.

Resten af tiden tilbringer vi godt pakkede ind foran et stort panoramvindue med den smukkeste udsigt over bjergene. Sneen daler stille, og store dynger river sig hele tiden løs fra trægrenene, så det ligner små laviner. Udsigten er simpelthen så smuk. Den vej. Den anden vej undgår jeg at kigge. 1-0 til blufærdigheden, men med udligning til os fordi vi alligevel vovede pelsen. Sådan da.

 

 

 

Skriv et svar

Captcha loading...