gemse

FOTOESSAY: I SKOVENS DYBE STILLE RO

I skovens dybe stille ro mødte jeg i dag ingen sangerhære, men til gengæld gemser, magi og sød musik. Helt alene, uden at møde et menneske, bevægede mig op ad bjerget gennem sneen. Sjælen lyttede, og hjertet fandt ro, da stilheden pludselig puslede. Foran mig stod 10 gemser og kiggede nysgerrigt på mig. Min position frøs, men varmen strømmede gennem min krop. Ville de løbe væk?  Nej, de gumlede stille og roligt videre, mens jeg fik lov til at forevige dem. Det var svært at løsrive sig, men efter et kvarters tid begav jeg mig videre, og mødte yderlige to smukke gemser på min sti.

 

gemser
De camouflerer sig godt, men der var ikke mindre end 1, 2, 3… 10 gemser omkring mig. Alle kunne dog ikke være på billedet, men hvor mange kan du se?

 

Gemser
På jagt efter føde.

 

Gemser
Halløj!

 

gems
I majestætisk profil

 

gems
Denne smukke gems stod pludselig på stien foran mig.

 

gems
Jeg fik lov at komme lidt tættere på, men så forlod den stien og gemte sig i skoven.

 

Hannig
Det er let nok at gå opad, men til gengæld temmelig svært at gå nedad uden snesko og stokke. NTS: husk stokke, de er en stor hjælp!

 

Egginerjoch
Udsigt til Egginerjoch og Mittagshorn.

 

Saas Fee
Her bor jeg: Saas Fee.

 

 

Hannig
Man kunne også vælge at tage gondolen op, men hvorfor snyde sig selv for den store naturoplevelse at gå op?

Skriv et svar

Captcha loading...