FORELSKELSE UDEN FORBEHOLD

Er du klar til at åbne dit hjerte på vej ud i den verden, der er fuld af kærlighed og kærlige mennesker, der står med åbne arme? Tør du elske uden forbehold? Tør du blive forelsket?

 

 

HVAD ER KÆRLIGHED?

Kærlighed er og opfattes meget forskelligt i de forskellige dele af verden, lige fra lavpraktiske arrangementer til overflødighedshorn af forelskelser. Nogle har mange kærester, koner, elskere, andre har få, nogle kysser ikke, andre kysser hele tiden, men faktum er, at kærligheden altid vil være der. Disse følelser der kan være så svære at sætte ord på, men som du bestemt ikke er i tvivl om, når du føler den. Og alle har brug for kærlighed. Men hvordan får man så kærlighed, når man ikke kun hører til ét sted. Når man føler, at hjem er flere steder, og følelsen af at gro fast langsomt sniger sig ind efter et par år på samme sted? Sex kan man altid få, men hvad hvis du er typen, der ikke længes efter engangsknald. Tør du forelske dig med den viden i baghovedet, at det nok ikke er for evigt. Tør du lade kærligheden overmande dig, velvidende at du kommer til at græde snot og tårer, når afskedens time kommer. Tør du rent faktisk indrømme, at kærligheden ikke er noget, man har krav på? At kærligheden ikke har en garanti. At der måske er en udløbsdato. Men at hvis det er meant to be, dukker der en naturlig løsning op.

 

 

SUNDE SYMBIOSER

Ville det faktisk ikke være sundt at tænke sådan i alle forhold? Man kan hurtigt blive et fasttømret par, der ikke kan finde ud af at lave aftaler uden den anden. Og leve i en usund symbiose. Måske det faktisk er sundt, at man tilbringer tid væk fra hinanden. Så man husker at savne hinanden. Så man har noget at snakke om, når man ses. Så man kan udvikle sin egen identitet i stedet for en os-identitet. Så man ikke føler ejerskab over den anden person, og stjæler al næring i stedet for at gøde kærligheden.

Kærlighed er også så meget mere end parforhold. Man kan elske på mange måder; sine venner, sin familie, en fremmed man lige har mødt, sit kæledyr osv. Mange behov skal derfor ikke opfyldes af en partner, men af mennesker man møder gennem livet. Det er mennesker, der er med til at forme dig som person, og jo mere kærlighed du giver disse mennesker, jo mere vil du også modtage. Start med at smile til mennesker på gaden, og du vil mærke en fantastisk følelse, når de smiler igen. Du vil måske aldrig se dem igen, men du har lige gjort deres dag bedre. Og din egen. Når du rejser, så vær ikke bange for at tale med folk. De lokale vil oftest velkomme dig med åbne arme og med glæde fortælle dig om deres liv. Vær interesseret i dem og følg med dem ind i deres hjerter.

 

Even after all this time
The sun never says to the earth,
“You owe Me.”
Look what happens with
A love like that,
It lights the Whole Sky.

                                              -Hafiz

 

 

Blue sky
Elsk hele vejen til månen og tilbage igen.

 

Så er du klar til at åbne dit hjerte? Til at lade folk finde deres plads i de ledige kroge? Til at lukke kærligheden ind og lade den fylde dig med den velkendte boblende fornemmelse, der opstår, når du er forelsket? Forelsket i en partner. Forelsket i en ven. Forelsket i din familie. Forelsket i en fremmed. Forelsket i livet.

Dagens pointe: Elsk. Elsk livet. Elsk dig selv. Elsk de mennesker du møder på din vej. Frygt ej. Et knust hjerte er trods alt bedre end et hjerte, der ikke har elsket!

 

IMG_4123
Elsk din næste.

 

 

 

LÆS OGSÅ:

FØLG DINE DRØMME

UDE GODT MEN HJEMME BEDST. ELLER?

En tanke om “FORELSKELSE UDEN FORBEHOLD

Skriv et svar

Captcha loading...