ÅRETS LÆSEOPLEVELSER 2019

ÅRETS LÆSEOPLEVELSER er måske ikke den oplagte overskrift på en rejseblog, men nu ved jeg jo, at der er mange, der elsker at læse, når de har ferie, så I får lige et par fif med på vejen. Jeg er en læsehest. Jeg kan sluge den ene bog efter den anden, og især når jeg er på ferie, ryger der mange bogoplevelser ned i godteposen. Desværre har jeg også en tendens til at glemme indholdet igen, lige så hurtigt som jeg vender den sidste side, men der er alligevel nogle, der bliver hængende i baghovedet.

 

STØRSTE LÆSEOPLEVELSER

Min absolutte største læseoplevelse i 2019 var ”Hvor flodkrebsene synger” af Delia Owens. Et smukkere sprog skal man lede længe efter, og selv de mange naturbeskrivelser bliver aldrig kedelige.

Af andre bøger der har gjort stort indtryk på mig, vil jeg nævne følgende: (ikke nødvendigvis udgivet i 2019, og flere har jeg også genlæst.)

 • ”Den røde adressebog” af Sofia Lundberg
 • ”The secret book of Frida Kahlo” af F.G Haghenbeck
 • “Just Kids” af Patti Smith
 • ”Kafka på Stranden” af Haruki Murakami
 • ”Se mor, jeg danser” af Puk Elgård
 • ”Dette burde skrives i nutid” af Helle Helle
 • “Alt godt fra Havanna” af Mikkel Beha og Emil Mide
 • “Whispers of the beloved” af Rumi
 • “Den lille prins” af Antoine De Saint Exuoérz
 • “Ar” af Auour Olafsdottir

 

Derudover har jeg slugt et hav af krimier, og årets yndlingsforfattere i denne genre har været følgende:

 

 • Michael Katz Krefeld
 • David Lagercrantz
 • Jo Nesbø
 • Dennis Jürgensen
 • Katrine Engberg
 • Elsebeth Egholm
 • Lars Kepler
 • Inger Wolf
 • Mari Jungstedt

 

ÅRETS LYDBOG

Jeg har endnu ikke vænnet mig helt til at høre lydbøger. Jeg taber ofte tråden og glemmer at lytte efter, men der er alligevel 3 lydbøger, som er blevet lagret:

 • “10 ting vi kan lære af Kierkegaard” af Pia Søltoft. (Faktisk gjorde denne lydbog så dybt et indtryk, at jeg skrev et langt referat af den her på bloggen.)
 • “Gå” af Erling Kagge
 • “7 gode vaner” af Stephen R. Covey

 

 

HVAD VIL DU ANBEFALE?

Jeg har sikkert glemt en masse, og ovennævnte bøger er kun et lille udpluk, så et af mine nytårsfortsæt må blive at skrive et lille referat og eller anmeldelse af hver bog, jeg læser. Måske det er noget, jeg endda kunne bruge her på bloggen til at inspirere andre med. Hvad tænker du?

OG… JEG VIL OGSÅ GERNE BEDE OM DIN HJÆLP!!! Hvilke bøger kan du anbefale? Jeg læser stort set alle genre, men savner ofte inspiration til at finde nyt.

 

HIT ME!!!

 

Skriv et svar

Captcha loading...