3. DEL AF MIT YOU-TURN – MIDT I MIT NYE LIV

Nu står jeg så her. Midt i mit liv. Fik bogstavelig talt ryddet op i rodet, og ja, jeg fandt guldet for enden af regnbuen. Både på det fysiske og det mentale plan. Fik sorteret ned til den mindste dippedut og duppedit. Brudt op og pakket tingene ned og smidt ud. Bjerge er blevet besteget, og kameler er blevet slugt. Oplevelserne myldrer ind i stride strømme. Mit job er måske ikke mit drømmejob, men det giver mig muligheder. Muligheder for at rejse og opleve på samme tid og mulighed for hver dag at møde nye spændende mennesker, der alle har en historie at fortælle. Jeg er begyndt at arbejde for at leve. Lever ikke længere for at arbejde. Men jeg savner også. Savner min familie. Savner mine venner. Til gengæld har jeg så noget at glæde mig til. Nemlig til at se dem igen og måske endda også være så heldig at få besøg af dem.

 

 

JEG TØR GODT

Det handler altså om at turde. At gøre det. Hvis man bare sidder og venter, kommer det helt sikkert ikke dumpende. Det skal opsøges, og kun man selv kan gøre det. Det har jeg lært at bittersød erfaring, og selvom jeg er ked af, at det tog mig så mange år at finde ud af, er jeg ovenud lykkelig for, at jeg endelig turde tage springet. Og måske det bare først skulle være nu, fordi det først er nu, jeg er klar til springet. Springet ud i uvisheden. Det er her, det sker, og det er det, vi ikke forventer, der virkelig forandrer vores liv. Mit liv. Dit liv.

Og sådan er det. Jeg fik lavet mit YOU-TURN, så nu skal jeg bare holde mig på sporet. Det spor der udgør det liv, jeg ønsker. For livet er så kort, og det er virkelig en skam at spilde det, når nu man har muligheden for at opleve det!

Har du lavet dit YOU-TURN? Ellers er det bare at komme i gang. Usikkerheden kan måske virke skræmmende, men det egentlig skræmmende er at holde fast i de gamle ulykkelige mønstre.

LÆS OGSÅ: ER DU KLAR TIL DIT YOU-TURN?

 

hippietrail
Jeg har endelig fundet vejen…

 

 

DET LYKKELIGE LIV

Der findes ingen opskrift til ”det lykkelige liv”, men en ting er sikkert: det er kun dig selv, der kan forme dit liv, som du ønsker det. Og hvad enten du kan lide det eller ej, starter det inderst inde. Kan du egentlig lide dig selv? Elsker du dig selv? Det er måske en kliché, at ”man skal elske sig selv, før man kan elske andre”, men selvom det er en kliché, er det det vigtigste udgangspunkt, så du ikke hele tiden skal søge bekræftelse og leve dit liv gennem andre. Når du elsker dig selv, får du også automatisk modet og selvtilliden til at forme dit liv, som du ønsker det. Uden dårlige undskyldninger.

 

 

hippietrail
Der findes ikke dårligt vejr…

 

 

LÆS OGSÅ:

1. DEL AF MIT YOU-TURN

 2. DEL AF MIT YOU-TURN

 

En tanke om “3. DEL AF MIT YOU-TURN – MIDT I MIT NYE LIV

Skriv et svar

Captcha loading...