Trine Beck Johansen

10 TING JEG HAR OPDAGET UNDER CORONA-LOCKDOWN

Går du også rundt i dit eget trummerum? Har du pludselig fået ekstra tid til dig selv og dine tanker? Så går det dig måske lidt ligesom mig. Jeg har pludselig fået tid til at gøre alle de ting, jeg gerne vil, men aldrig får tid til i en normal hverdag. Jeg lærer nye ting, spiser sundt, træner og få gang i en masse gode vaner. Jeg nyder tiden i selskab med min kæreste, lidt for megen vin, gode bøger, online kurser, kreative udfordringer og andre spændende ting.

 

 1. Online-kurser er GENIALE!

Du kan lære ALT på nettet. Både gratis og imod betaling. Uddannelser, kurser, you name it! Fx Har er jeg i gang med en dekoratøruddannelse, som jeg samtidig har suppleret med kurser fra Udemy. Der findes et hav af lignende hjemmesider, der bare venter på dig. Ellers bare spørg You-Tube. Der er som regel altid en løsning.

 

 1. Jeg kan bage en kage!

Jeg har aldrig brudt mig om at bage. Det klistrer, og der er kun kommet murbrikker ud af ovnen. Men ikke længere. Følelsen af at ælte et brød eller slikke en dejskraber er alligevel lækkert. Mmmm.

 

 1. Jeg savner blomster!

I mere end en måned har jeg ikke kunnet købe blomster. Af alt hvad jeg savner at bruge mine penge på, er det blomster, der løber med sejren. De kan vække et hvert hjem til live.

 

 1. Bøger skriver ikke sig selv!

Jeg har i mange år haft en drøm om at skrive en bog, og tænkte, at nu har jeg da tid til det. Tid måske ja, men idéerne kommer ikke væltende, så worddokumentet er stadig tomt, og jeg sidder bare og stirrer på det. Til gengæld får jeg læst en hulens masse bøger, og det er måske bare det, jeg skal holde mig til!?

 

 1. Gåture er medicin for kroppen!

De daglige lange gåture har reddet mig. Hver eneste dag tramper jeg afsted ud i det blå, og den friske luft giver mig masser af fornyet energi. Oftest har jeg også en lydbog i ørene, så jeg kan lære noget undervejs. Win win!

 

 1. Nye gode vaner er lette at indføre!

Når man har tid altså! Pludselig bliver den daglige motion dagens højdepunkt, og rengøringen er ikke længere en sur pligt. Jeg beder til, at vanerne bliver så indgroede, at de automatisk fortsætter, når hverdagen vender tilbage. Vil du også have nye gode vaner? Så start fx med at læse bogen ”7 gode vaner” af Stephen R. Covey.

 

 1. Det tager længere tid at overveje ting, end det gør at udføre dem!

Kender du det, at man kan bruge timevis på at overveje, om man nu behøver at løbe en tur, skifte sengetøj eller gøre rent. I forlængelse af vanerne, er det altså bare med at komme i gang. Tænk sig så megen spildtid man bruger på at overveje ting, der kun tager et par minutter eller en halv time.

 

 1. Netflix kan redde mange aftener!

”Det ved jeg da godt”, tænker du måske, men nu er jeg ikke typen, der ser særlig meget tv. Og da slet ikke sammen med min kæreste, da vi stort set ingen fællesinteresser har inden for filmverdenen. Men det er rent faktisk lykkes os at finde et par serier, vi kan se sammen. (Men om jeg dog på nogen måde forstår hypen omkring ”Tigerking”. Det er mig en gåde, hvorfor den serie er så populær!!)

 

 1. Rødvin er en hverdagsting!

I know. Det er hverken nyt eller en hemmelighed. Det smager bare godt, og er næsten blevet en hverdagsdrik.

 

 1. Det er en fordel at være introvert!

Faktisk nyder jeg at være hjemme og få gjort alle de ting, jeg normalt aldrig får gjort. Selvfølgelig kan jeg godt savne det sociale liv, men jeg befinder mig ganske godt i mit eget (og min kærestes) selskab. Hurra for at være introvert, det hjælper nok en del på det…

 

 

NU ER DET DIN TUR! HVAD HAR DU LÆRT?

 

2 tanker om “10 TING JEG HAR OPDAGET UNDER CORONA-LOCKDOWN

 1. Lydbøger er rigtig cool. Når render rundt der hjemme med alle dine gøremål, kan du lære noget samtidig. Podcast kan man også lære vildt meget af – faktisk hører jeg podcast stort set hver dag, og det er så mange gode at vælge imellem. Ny viden! 🙂

  1. Nemlig, jeg elsker også lydbøger (selvom jeg nogle gange glemmer at lytte). Jeg har desværre ikke helt fundet ud af det podcast-halløj endnu, men det kommer forhåbentlig snart…

Skriv et svar

Captcha loading...